Advertisement

Φωτια Μεγαρα - Fwtia Ston Sxino Korin8ias Pros Megara To Pyrino Metwpo Ekkenwnontai Oikismoi Grtimes Gr : Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.

Φωτια Μεγαρα - Fwtia Ston Sxino Korin8ias Pros Megara To Pyrino Metwpo Ekkenwnontai Oikismoi Grtimes Gr : Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη.. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα.

Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν.

Fwtia Sthn Korin8ia Polles Kai Energes Oi Esties Ekkenw8hkan Oikismoi E3w Apo Ta Megara
Fwtia Sthn Korin8ia Polles Kai Energes Oi Esties Ekkenw8hkan Oikismoi E3w Apo Ta Megara from www.newsit.gr
Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: 5:59 μμ, δευτέρα 03 ιουλ 2017 5:59 μμ, 03 ιουλ 2017. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα! Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε δασική περιοχή στην περιοχή καντήλι μεγάρων, σύμφωνα με το πυροσβεστικό σώμα.

Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα! Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Στο σημείο, που είναι δύσβατο, έσπευσαν και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 ομάδες. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση.

Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ.

Olonyktia Maxh Sta Geraneia Orh Pyrina Metwpa Konta Se Megara Kai Alepoxwri Ertnews Gr
Olonyktia Maxh Sta Geraneia Orh Pyrina Metwpa Konta Se Megara Kai Alepoxwri Ertnews Gr from www.ertnews.gr
Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες). Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Μεγάλη φωτιά τώρα στα μέγαρα! Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη. Η οδηγός του οχήματος μαζί μετά παιδιά της εγκαίρως αποβιβάστηκαν. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ.

Μέχρι τη ρόδο και την κω έφθασε ο καπνός (εικόνες).

Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Ολα ελλάδα σπορ κόσμος οικονομία πολιτική τεχνολογία υγεία + ζωή περιβάλλον car + speed thema people life style. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Επί ποδός βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς νέες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν μετά το μεσημέρι της κυριακής με πέντε ενεργά μέτωπα ως αυτή την ώρα: Επί τόπου έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ από αέρος πραγματοποιεί ρίψεις ένα αεροσκάφος. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Φωτιά στα μέγαρα αττικής στην θέση μαυρατζάς. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ.

Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν τέσσερα εναέρια μέσα φωτιά μαίνεται σε αγροτοδασική έκταση στη χαλκίδα, στην περιοχή βαθροβούνι. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα.

Fwtia Ston Sxino Deyterh Nyxta Kolash Me Synexeis Anazwpyrwseis Pros Ta Megara Katey8ynontai Oi Floges Se Poliorkia To Alepoxwri Ellada Iefimerida Gr
Fwtia Ston Sxino Deyterh Nyxta Kolash Me Synexeis Anazwpyrwseis Pros Ta Megara Katey8ynontai Oi Floges Se Poliorkia To Alepoxwri Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή ντουράκο στα μέγαρα αττικής, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική να κινητοποιείται άμεσα. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Αναζωπύρωση του πύρινου μετώπου κοντά στα μέγαρα, οδήγησε σε εκκένωση του οικισμού παπαγιαννέικα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς στα μέγαρα και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση. Εκλέχτηκε γυναίκα πρόεδρος στον βύζαντα μεγάρων για πρώτη φορά.

Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή μαυροβούνι στα μέγαρα αττικής. Μεταγραφική βόμβα από τον παναθηναϊκό. Και πάλι η πολεμικη αεροπορια , έκανε την διαφορά με τις παράτολμες πτήσεις των αεροπόρων μας. H πυροσβεστική ενημερώθηκε για τη φωτιά στην αγία τριάδα, στις 13:13 μ.μ. Όχημα της πυροσβεστικής έχει σταματήσει. Πυρκαγιά στα μέγαρα αττικής μεγαρα, πυρκαγια (916), φωτια (776), πυρκαγια τωρα (20236), φωτια τωρα (7671), πυρκαγια μεγαρα, φωτια μεγαρα, πυροσβεστικη (832), τοπικεσ. Για τη φωτιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή αγία τριάδα. Eκτός ελέγχου μαίνεται η φωτιά στην κοκκιναρέα, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να αποχωρούν από το σημείο καθώς η ένταση των ανέμων είναι πολύ μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο που κινούταν στη διασταύρωση των οδών αγίας παρασκευής και παλαιολόγου στα μέγαρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει μέσα σε ρέμα, με την πρόσβαση στο σημείο να είναι δύσκολη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ του σαββάτου σε δασική έκταση στα μέγαρα. Φωτιά ξέσπασε στα μέγαρα αττικής. Φωτιά στα μέγαρα, φωτιά στο μαρκόπουλο, φωτιά στη λέσβο, φωτιά στα ιωάννινα, ενώ αντίστοιχο σκηνικό από το μεσημέρι του σαββάτου και στον κιθαιρώνα, όπου οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Posting Komentar

0 Komentar